descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

 

Activeaza Digi Play - Oferta speciala!

Nu rata oferta speciala Digi Play! Acceseaza noile pachete cu serviciul Digi Play inclus, fara costuri suplimentare, atunci cand:

(1) esti abonat sau contractezi in perioada campaniei* unul dintre abonamentele la internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, sau
(2) contractezi in perioada campaniei* unul dintre abonamentele la telefonie mobila Digi Mobil. (Nu se aplica pentru abonamentele Digi Mobil incheiate anterior datei de 1.09.2015.)

Primesti Digi Play fara costuri suplimentare si daca aveai deja un cont Digi Play activ la data de 31 august 2015.

Activeaza serviciul in contul tau de client, astfel:

  • intri in contul tau de client
  • daca nu ai cont de client, creeaza unul aici
  • selectezi in contul de client: Administrare servicii/Digi Online/Digi Play
  • activezi serviciul dupa citirea termenilor si conditiilor de activare

Dupa activarea contului, vei putea urmari Digi Play pe orice browser, la www.digi-online.ro sau pe smartphone si tableta, descarcand aplicatia Digi Online din:

Daca ai deja un cont Digi Online, te poti autentifica in Digi Play cu numele de utilizator si parola valabile pentru contul Digi Online.

Ai acces gratuit la Digi Online (peste 35 programe TV transmise direct online), daca esti abonat la televiziune Digi TV si internet fix Digi Net de la RCS & RDS

*Beneficiezi de acces liber la Digi Play daca iti activezi contul pana la data de 31 decembrie 2016. Perioada de acces gratuita este cea cuprinsa intre momentul activarii contului (activare facuta obligatoriu pana la 31 decembrie 2016) si 31 iulie 2017

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.