descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

 

Acum, poti viziona in Digi Online, filme si seriale la cerere, prin serviciul SVOD (Video on Demand) Digi Play!

Poti urmari filmele preferate atunci cand vrei tu, indiferent de ora si de zi, fara costuri suplimentare. Oriunde si oricand, 24 ore din 24!

 

Ce inseamna Digi Play pentru tine

Digi Play inseamna divertisment de calitate, oferit in conditii tehnice premium! Ai acces la o platforma de divertisment online, cu un continut bogat.

Iti punem la dispozitie o biblioteca video variata de filme si seriale. Poti viziona filme celebre din cinematografia internationala, dar si seriale cunoscute si indragite de publicul larg.

Toata familia ta se poate bucura de experienta Digi Play! Vei gasi aici divertisment de calitate, care va acoperi preferintele intregii tale familii: de la filme de dragoste la cele de actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la triller si, in curand, documentare si continut dedicat copiilor.

Poti urmari oriunde si oricand filmele pe care ti le oferim, utilizand orice browser sau aplicatiile disponibile pentru smartphone si tableta! Aplicatia pentru smartphone si tableta este disponibila pentru Google Play si App Store, prin intermediul platformei Digi Online pentru smartphone si tableta.

Deja abonat la TV? Creaza-ti un cont multi-ecran gratuit dand click aici.

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.