descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Intrebari frecvente

Digi Play este un serviciu video la cerere (SVOD) prin care clientii pot accesa continut video, disponibil pe platforma online www.digi-online.ro si prin intermediul aplicatiei Digi Online care poate fi descarcata din AppStore si Google Play*. Utilizatorii au acces la o baza generoasa de filme si seriale care va fi imbogatita lunar. Utilizatorii pot accesa Digi Play oricand si de oriunde este exista o conexiune stabila la internet, pe teritoriul Romaniei. *Digi Play le asigura clientilor acces la continut pe PC, laptop, tableta si smartphone.

*SVOD – Subscription Video on Demand – abonatii au acces nelimitat la continut video, contra unui abonament platit lunar.

Pretul abonamentului Digi Play este de 4,84 RON/luna (TVA inclus), pentru abonatii care au contractat un serviciu Digi. Abonatii la internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500, Fiberlink 1000 si la oricare dintre abonamentele Digi Mobil contractate dupa data de 01.09.2015, beneficiaza la acces Digi Play fara costuri suplimentare pana la 31 iulie 2017, daca isi activeaza contul pana la data de 31 decembrie 2016. Abonatii care au un cont Digi Play activ la data de 31 august 2015, beneficiaza si ei de acest serviciu fara costuri suplimentare pana la 31 iulie 2017, indiferent de serviciul Digi contractat. Tarifele enumerate mai sus sunt valabile in conditiile mentinerii contului Digi Play in starea "activ" din momentul activarii pana la 31 decembrie 2016.
-5 lei lunar, TVA inclus (conditii valabile pentru abonatii care platesc serviciul)
-pentru abonare in ultima zi a lunii, serviciul nu este facturat pentru luna abonarii, cu conditia mentinerii contului activ in luna urmatoare activarii
-serviciul activat si dezactivat in aceeasi zi nu se factureaza; activarea si dezactivarea in aceeasi zi este posibila o singura data.
Abonatii RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei
Orice abonat RCS & RDS care a contractat minim un serviciu din portofoliul RCS & RDS si care detine o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil si isi activeaza serviciul in contulmeudigi.

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.