descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Intrebari frecvente

Digi Play este un serviciu video la cerere (SVOD) prin care clientii pot accesa continut video, disponibil pe platforma online www.digi-online.ro si prin intermediul aplicatiei Digi Online care poate fi descarcata din AppStore si Google Play*. Utilizatorii au acces la o baza generoasa de filme si seriale care va fi imbogatita lunar. Utilizatorii pot accesa Digi Play oricand si de oriunde este exista o conexiune stabila la internet, pe teritoriul Romaniei. *Digi Play le asigura clientilor acces la continut pe PC, laptop, tableta si smartphone.

*SVOD – Subscription Video on Demand – abonatii au acces nelimitat la continut video, contra unui abonament platit lunar.

Serviciul este furnizat utilizatorilor fara costuri suplimentare.
Serviciul este furnizat utilizatorilor fara costuri suplimentare.
Abonatii RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei
Orice abonat RCS & RDS care a contractat minim un serviciu din portofoliul RCS & RDS si care detine o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil si isi activeaza serviciul in contulmeudigi.

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.