descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Arte liberale / Liberal Arts (2012)

Arte liberale / Liberal Arts (2012)

Gen: Comedie, Drama
Regizor: Josh Radnor
Actori: Elizabeth Olsen, Josh Radnor, Zac Efron, Ali Ahn, Allison Janney, Angelic Zambrana
Durata film: 93 minute

Descriere: Din nou singur, la 35 de ani, și cu o meserie care nu i se potrivește, Jesse Fisher este îngrijorat de faptul că zilele sale cele mai bune au trecut. Dar, indiferent cât de mult își îngroapă capul într-o carte, viața continuă să-l tragă pe Jesse înapoi. Astfel, atunci când profesorul său favorit îl invită in campus pentru a vorbi la cina oferită cu ocazia pensionării sale, Jesse profită de această șansă nesperată. El este pregătit pentru a face față nostalgiei revederii sălilor de mese și a camerelor de cămin, pentru petrecerile și seminariile de poezie, dar nu și pentru Zibby - o tânără frumoasă, precoce, iubitoare de muzică clasică, în al doilea ei an de studenție, cu care ajunge să poarte discuții îndelugi despre posibilitate și sens. Zibby îi trezește lui Jesse sentimente înfricoșătoare, dar interesante, îndelung-adormite, pe care le credea îngropate pentru totdeauna.

CNA: 12

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.