descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Degustarea de vinuri / Bottle Shock (2008)

Degustarea de vinuri / Bottle Shock (2008)

Gen: Comedie, Drama
Regizor: Randall Miller
Actori: Rachael Taylor, Alan Rickman, Chris Pine, Geoff Callan, Eliza Dushku, Marcia Firesten
Durata film: 104 minute

Descriere: "Bottle Shock" este o dramă bazată pe o poveste reală, care pune în evidență perioada tulbure a anului 1976, atunci când industria de vinuri din Statele Unite ale Americii a câștigat o răsunătoare victorie la o competiție internațională de degustare de vinuri asupra multapreciatelor și finelor vinuri franțuzești. Jim Barrett, un fost avocat de succes care a renunțat la profesie pentru a deveni cultivator de struguri, deține și conduce cu o mână de fier un domeniu și o vie pe nume Chateau Montelena în Napa Valley.Luptându-se să supraviețuiască într-o vreme în care producția de vinuri era foarte mică, perfecționistul și autoritarul Jim este nemulțumit de fiul lui, Bo, un tânăr rebel, care nu pare interesat să preia afacerea familiei și care se comportă ca și când ar fi într-o permanentă vacanță. Lucrurile se complică și mai mult atunci când Bo și Gustavo, fiul unui agricultor mexican care îl ajută pe Jim Barrett la toate treburile legate de vie, se îndrăgostesc nebunește de aceeași fată - frumoasa Sam.La Paris, Steven Spurrier, un britanic expat care deține un magazin de vinuri, traversează aceeași perioadă nefastă și este în pargul falimentului, moment în care îi vine ideea de a organiza și sponsoriza un concurs franco-american de degustare de vinuri pentru a testa calitățile nou-descoperitelor vinuri californiene.

CNA: 15

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.