descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

James și piersica uriașă / James and the Giant Peach (1996)

James și piersica uriașă / James and the Giant Peach (1996)

Gen: Animatie, Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical
Regizor: Henry Selick
Actori: Paul Terry, Joanna Lumley, Miriam Margolyes, Richard Dreyfuss, Simon Callow, Jane Leeves
Durata film: 76 minute

Descriere: James and the Giant Peach este povestea fantastică a unui băiețel englez, James, rămas orfan la numai 9 ani, care este nevoit să locuiască cu răuvoitoarele și lacomele sale mătuși Spiker și Sponge. Lipsit de dragoste și dorind să scape de greutățile pe care i le fac mătușile, James visează să ajungă la New York, un oraș în care toate dorințele se tranformă în realitate, după cum i-a povestit tatăl său.Pentru James, călătoria spre New York începe odată ce întâlnește un bătrân care îi dă câteva obiecte fermecate. Cu ajutorul lor, băiatul crește în curte o piersică uriașă ce-i va îndeplini dorința.Când James se apropie de piersică, aceasta se deschide în mod uimitor, iar băiatul urcă în ea și face cunoștință cu noii săi prieteni, câteva insecte uriașe. Împreună cu ele va porni spre New York, în piersica uriașă, într-o lungă călătorie prin aer și pe mare. Vor ajunge pe Empire State Building după ce vor trece prin uimitoare aventuri în care prietenia și istețimea își vor spune cuvântul.Întâmpinați ca eroi pe cealaltă parte a ocenului, neobișnuiții prieteni vor reuși să scape cu ajutorul oamenilor de aici și de relele mătuși Spiker și Sponge. Iar acum stau în Central Park și își povestesc aventurile curioșilor care vin din toate colțurile lumii. Și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți...

CNA: AG

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.