descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Joc sângeros / The Baytown Outlaws (2012)

Joc sângeros / The Baytown Outlaws (2012)

Gen: Crima
Regizor: Barry Battles
Actori: Billy Bob Thornton, Eva Longoria, Paul Wesley, Agnes Bruckner, Ahmed Baqer, Andre Braugher
Durata film: 94 minute

Descriere: Filmul spune povestea a trei frați care primesc mai mult decât au sperat după ce ajută o femeie să își recuperereze copilul de la un tată aparent abuziv.După ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț, Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit nepotul, e timpul ca și Celeste Martin (Eva Longoria) să joace murdar. Ea merge până în Texas unde angajează trei frați "țărănoi" certați cu legea, pentru a-i recupera copilul și totodata pentru a-i da o lecție fostului. Astfel, Brick (Clayne Crawford), Lincoln (Daniel Cudmore) și McQueen Oodie (Travis Fimmel) se văd prinși într-un joc de-a șoarecele și pisica, un joc care implică indieni, cowboy și agenți federali.

CNA: 15

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.