descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Minus 25 de grade / Eight Below (2006)

Minus 25 de grade / Eight Below (2006)

Gen: Aventuri, Drama, Familie
Regizor: Frank Marshall
Actori: Paul Walker, Bruce Greenwood, Jason Biggs, Koda Cainele
Scriitori: David DiGilio
Durata film: 115 minute

Descriere: Cea mai incredibilă poveste despre supravieţuire, prietenie şi aventura care s-a spus vreodată. "Nu subestima niciodată puterea de supravieţuire a unui suflet, mai ales când este înconjurat de familie." Din acea sălbăticie de pe pământ - inspirată dintr-o poveste adevărată şi uimitoare - vine o poveste încântătoare de acţiune şi aventură, despre câini şi oameni, despre prietenie şi loialitate şi despre tenacitatea şi speranţă care a dat naştere uneia dintre cele mai incredibile poveşti de supravieţuire din toate timpurile.Acţiunea din Eight Below are loc în îngheţata şi furtunoasa Antarctică, şi este povestea a opt eroi surprinzători, izolaţi la capătul lumii, şi a singurului om care ar face orice pentru a-şi aduce adevăraţii prieteni acasă.Temuta iarnă din Antarctică se apropie, când o echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă temerari porneşte într-o misiune de cercetare - ghidul de supravieţuire Jerry Shepard (PAUL WALKER), cel mai bun prieten al său, cartograful Cooper (JASON BIGGS) şi geologul Davis (BRUCE GREENWOOD) - care reuşesc să scape la mustaţă de un accident fatal, mulţumită echipei lor de opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Acum curajoşii şi inteligenţii câini - printre care nobila conducătoare a haitei, Maya, rebelul Shorty şi tânărul lider-în-devenire Max - luptă pentru a supravieţui celei mai necruţătoare ierni de pe planetă. Cu inima strânsă, Jerry porneşte o misiune de salvare ce pare imposibilă, ajutat de o frumoasă pilot cu drag de aventură, pe nume Katie (MOON BLOODGOOD).Uniţi de prietenie şi legături de familie, oamenii şi câinii fac o călătorie remarcabilă de rezistenţă şi credinţă pentru a se regăsi unii pe alţii, în acest ţinut spectaculos şi periculos.

CNA: AP

Trailer

se incarca...

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.