descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Placído Domingo live la Loreley / Placído Domingo live la Loreley (2000)

Placído Domingo live la Loreley / Placído Domingo live la Loreley (2000)

Gen: Muzica
Durata film: 93 minute

Descriere: La 30 iunie cu 2013 legendarul tenor Placido Domingo susține un concert extraordinar pe scena spectaculoasă a teatrului Loreley din Germania; platoul stâncos Loreley, situat pe malul estic al Rinului, se află în Patrimoniul mondial al UNESCO. În noiembrie 2012, Placido Domingo, numit Ambasador al UNESCO, și-a exprimat bucuria având posibilitatea de a performa într-un astfel de loc "de o frumusețe naturală remarcabilă" și a subliniat importanța patrimoniului cultural și natural. În cadrul acestui concert de excepție, Domingo este însoțit de sopranele Angel Blue și Micaela Oeste, precum și de către Filarmonica Baden-Baden, sub conducerea lui Eugene Kohn.

CNA: AP

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.