descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Școala superioară de eroi / Sky High (2005)

Școala superioară de eroi / Sky High (2005)

Gen: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie
Regizor: Mike Mitchell
Actori: Michael Angarano, Kurt Russell, Kelly Preston, Danielle Panabaker, Mary Elizabeth Winstead, Nicholas Braun
Durata film: 95 minute

Descriere: O aventura de proportii pe placul publicului intr-un film de succes oferit de Walt Disney Pictures, avandu-i in rolurile principale pe favoritii Hollywood-ului, Kurt Russell si Kelly Preston!Fiul legendarului erou Commander (Russell) si a lui Jetstream (Preston), tanarul Will Stronghold creaza niste asteptari imense cand intra intr-o scoala de inalta tehnologie cunoscuta drept formatoarea eroilor de maine. Fara a beneficia aparent de puteri supranaturale, Will pare la inceput ca este menit sa fie numai un ucenic. Dar pe masura ce isi descopera puterile, invata totodata ca este nevoie de loialitate si spirit de echipa pentru a deveni intr-adevar un erou!

CNA: AP

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.