descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online

Tipu' de la cablu / The Cable Guy (1996)

Tipu' de la cablu / The Cable Guy (1996)

Gen: Comedie, Thriller
Regizor: Ben Stiller
Actori: Matthew Broderick, Jim Carrey, Keith Gibbs, Greg Hopla, Donna Hardy
Durata film: 96 minute

Descriere: Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani reuşeşte un recital demenţial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipu' care pune cablul, dar nu o face oricum. Steven M. Kovacs (Matthew Broderick) a simţit acest lucru pe propria-i piele.

Carrey este Chip Douglas alias Larry Tate cunoscut şi sub numele de Ricky Ricardo supranumit Tipu' de la cablu care îi va face viaţa un iad lui Kovacs. Totul a început în momentul în care acesta a acceptat să-i dea 50 de dolari lui Chip (un fel de şpagă americană) pentru ca acesta să-i instaleze gratis cablu şi să fie scutit pe viitor de facturi la acest serviciu. Mai mult, Chip îşi păcăleşte clientul şi la nivel sentimental şi intră în viaţa personală a acestuia. Devastat de proaspăta despărţire de prietena lui, Kovacs acceptă fără prea mare entuziasm prezenţa ciudatului instalator de cabluri. Fatală greşală pentru că acesta este un adevărat caz patologic, un maniac incurabil, care îi va aduce numai belele.Gagurile şi glumele morbide pritocite de Chip Douglas sunt de un umor paroxistic, iar stilul regizoral al lui Stiller face din acest film unul notabil pentru genul comedie neagră. Tipu' de la cablu este considerat de către unii critici o satiră foarte acidă îndreptată împotriva sistemului mass-media care îngustează mintea consumatorilor TV.

CNA: 12

Trailer

se incarca...

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.