descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online
Clase 406

Perioada: 2002 - 2003

Gen: Telenovela

Descriere: Nu mai sunt copii, dar nu sunt nici adulți. Sunt tineri care trec prin perioada aia minunată și tulburătoare numită adolescență, în care fiecare moment este o promisiune plină de visuri; unde inima ta e mai puternică decât rațiunea, dar mai fragilă ca tăcerea.

Francisco Romero este personajul central în ”Clasa 406”, un profesor de liceu ce a sosit recent din Mexico City, care prin coexistența sa zilnică cu studenții săi, va descoperi că nu este îndeajuns să aibă stăpânire totală asupra materiei pe care o predă, el trebuie și să le câștige respectul și să fie o influență pozitivă în viața lor. Va trebui să fie mai mult decât o persoană în poziție de autoritate, va trebuie să le fie un prieten.

Pe parcursul telenovelei, Francisco o să fie martor la niște momente sfâșietoare în viețile tinerilor: violentă domestică, dependență, repetenție, sărăcie, prostituție și crimă; și va realiza că nu va putea să fie doar un simplu spectator. În afară de a le fi profesor, sufletul său bun îl va împinge să ia rolul de consilier, doctor, psiholog, susținător și chiar detectiv.

Dar asta este și o poveste de dragoste, dragoste sub toate formele ei: iubirea oarbă și adolescentină cu hormoni, iubirea aia veșnică care durează doar o lună; iubirea responsabilă care pune datoria în fața dedicației; iubirea unui fiu care își sacrifică tinerețea ca să-și întrețină familia; iubirea care îi dă unei mame puterea să lupte pentru copiii ei; iubirea unui profesor pentru studenții săi; iubirea dintre un bărbat și o femeie.

Liceul este scena principală în ”Clasa 406”, cronicile realiste ale unui grup de tineri ca mulți alții, care trec prin anii de adolscență cu intensitate și neglijență, fericire și frică; care studiază, se distrează și care o să învețe diferența dintre a visa și a munci ca să-ți realizezi visurile, dintre a cere atenție și a câștiga respect, dintre a promite și a face, dintre dorință și iubire, dintre a fi un adolescent și a fi un adult.

CNA: 12

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.