descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online
Masters: Doctor în sex

Perioada: 2013 - 0000

Gen: Drama

Descriere: Michael Sheen (Frost/Nixon, The Queen) şi Lizzy Caplan (Party Down, New Girl) îi joacă pe William Masters şi Virginia Johnson, autorii unor cercetări ştiinţifice pe teme sexuale, în acest nou serial plasat în anii '50 şi inspirat de o carte semnată de Thomas Maier.

Personajele sunt încă nişte începători în studiul comportamentului sexual al oamenilor în deschiderea filmului. Atunci când cei doi se întâlnesc, în 1956, Masters este un medic a cărui viaţă intimă cu propria soţie se rezumă la executarea "celei mai bune poziţii pentru concepţie", surprins să afle că multe femei simulează orgasmul.

În schimb, mai tânără şi plină de viaţă, Johnson este o fostă cântăreaţă de bar care caută experienţe sexuale pentru că o fac să se simtă bine, fiind capabilă să nu se implice afectiv atunci când face sex. Totodată, îşi doreşte mai mult decât "o altă relaţie" cu un bărbat.

De aici încolo, cei doi vor surprinde o lume întreagă cu cercetările lor, ce constau în a lega senzorii diverşilor subiecţi în timpul actului sexual, pentru a înregistra parametrii fiziologici ai orgasmelor. Prin urmare, avem un bordel-clinică. O cameră ascunsă într-un dildo numită Ulise. Şantaj în forme diverse. Totul pentru colectarea datelor "fiziologice" necesare studiului.

CNA: 15

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.