descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online
Matroana

Perioada: 2013 - 2013

Gen: Telenovela

Descriere: O femeie frumoasă și enigmatică, cunoscută sub numele "La Madame" (Alicia Machado), conduce un serviciu de escortă exclusivist din Columbia, clienții fiind oficiali guvernamentali, oameni de afaceri importanți, dar și criminali puternici. Ceea ce face acest serviciu unic și exclusivist este faptul că reprezintă nu doar cele mai superbe, elegante și educate fete, dar în cazul în care clientul este dispus să plătească suficient, “La Madame” poate chiar să le ofere modele cunoscute, actrițe sau personalități TV.

Însă atunci când “La Madame” este răpită de mafiotul periculos Alejandro Puerta și este amenințată cu moartea, această este obligată să dezvăluie povestea fiecăruia dintre fetele ei. În același timp, ea descoperă intențiile secrete ale mafiotului Puerta, dar ṣi o altă față a acestuia, mai umană. De aici pană la o poveste de dragoste nu mai este decât un pas.

O poveste despre seducție, manipulare și putere.

CNA: 12

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.