descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online
Sânge fierbinte

Perioada: 2015 - 2015

Gen: Telenovela

Descriere: Acțiunea si eleganța se împletesc în acest film. Pe de o parte, o regină a frumuseții se îndragostește de un asasin platit. Pe de alta parte, ucigașul încearcă să renunțe la singurul mod de viață pe care îl cunoaște pentru dragoste.
Valentina nu mai este aceeași persoana de când tatăl său a fost ucis. Își dorește în continuare să devină fotojurnalist, locuiește în aceeași casă luxoasă împreună cu mama sa, dar are o problema dureroasă pe care trebuie să o rezolve: să razbune moartea tatălui său. Valentina nu cunoaște însa un amănunt: tatăl său era de fapt mâna dreaptă a lui Don Elias, lordul cartelului de droguri Cordillera.
Descoperiți dragostea, suspansul și pasiunea urmărind această poveste inspirată dintr-un caz real 'Sânge fierbinte'. Serialul este produs de columbianul Daniel Ucro în colaborare Sony Pictures Television.

CNA: 12

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.