descarca aplicatia din Play Store
descarca aplicatia din App Store
Pentru a va bucura de o experienta completa, va recomandam folosirea aplicatiilor native pentru Google Android si Apple iOS, acestea putand fi descarcate din Play Store, respectiv App Store.
Digi Play vezi si digi online
Următoarea oprire

Perioada: 2011 - 2014

Gen: Documentar

Descriere: „Next Stop” este o nouă serie fascinantă, prin care cunoaştem oamenii şi locurile care fac fiecare destinaţie unica.
Tema fiecărui episod este distractivă şi pozitivă, iar spectatorii înteleg mai multe prin muzica, sportul, cultura şi activităţile prezentate în cadrul fiecărui episod.
„Next Stop” nu numai că te duce în locuri fabuloase, dar îţi şi arată locurile ascunse în interiorul fiecărei destinaţii alese.
Fie că ne prezintă un bar îngheţat din cadrul unui festival din Japonia sau alege să înoate cu delfinii pe Insula Mare din Hawaii,
gazda Jon Olson nu se opreşte de la nimic pentru a prezenta telespectatorilor tradiţiile şi oamenii pe care îi întâlneşte în călătoriile sale.
Seria „Next Stop” nu îţi prezintă doar destinaţii unice şi strălucitoare din intreaga lume, dar te şi sfătuieşte unde să mergi şi ce activităţi distractive să alegi.

CNA: AP

PC

Nu ai cont? Activeaza Digi Play urmand pasii de aici.

Acest website foloseste cookies.Continuarea navigarii reprezinta acceptarea regulilor aferente disponibile aici.